WHAT'S ON MY MIND?



"Enjoy reading my lovely visitors :D ,
Thankyou for your time,and please come again :D "





Sunday, February 1, 2009

Menjaga Meow


Gagas2 turun ke anak-anak tangga,untuk menyambut kedatangan meow yang kana suruh jaga uleh my cousin.Well,aku dah pulang ada meow~ Namanya FoxyNemo a.k.a sayang,and meow yang ku kana suruh jaga ani namanya c bonie :)).

Bonie ani meow Persian,chubby,and manja~ but at first,ia di rumah ku ni memang lah ia inda biasa, makan pun inda berapa,kan di bawah katil saja :S but then dua tiga hari ani mahu jua ia makan and cuba membiasakan di sini,eheh.maybe ia rindu tuannya kali wah.kesian jua~, Aku kana suruh jaga ani pasal my cousin quite busy,payah kan jaga meownya ani,ia lagi sakit~ awo meow pun pandai damam kali uh..,iatah aku and my sis jaga ia~ give extra care lah arahnya,and nw ia beransur baik dah~ :)) and insyaallah hari isnin ia balik semula arah tuannya~:)

Now,beralih dengan topic meow ku~ c FoxyNemo a.k.a sayang,eheh~,ni tah meow yang paling betuah sekali yang pernah ku jumpa,kamu tahu apa? if ia makan mesti disuapkan~,if ia tidur msti dikatil,and inda ia suka if bulunya atu dipegang~,apa lagi tu..dibersihkannya lah tu pakai lidahnya,inda kan pakai tangan kann.. eheheh,ia ani jealous if ada meow lain di rumah kami.. adoy apa lagi tu,mula tah kan mengeow-eow kan mengamuk pasal tercium bau meow lain,eheheh,hurmm..and banyk lagi lah..eheh,ganjil kan?,eheh~ tapi ~ ia ni macam family dah~ kami semua syg ia~ bukan saja merati tapi bijakkk~~..ahahah

Iata pasal c Nemo ni inda friendly meownya,terpaksa tah c Bonie ku simpan di bilikku,and nemo di bilik sis ku,adoyy.. if betamu geranti bekelaie besar-besaran ni.. eheheh..,inda ku tahu macam mana kah kan carikan bini untuk c nemo ni.. hmmm...


Ah.. My meow ni c nemo.. eheh.. Temenung jauh ya..eheh,chubby~~~

eheheh.. Bersihkan bulunya.. eheh.. cutee~~

Ne ta time ia kan makan~ mesti disuapkan.. eheh ish3.. eheheh

Yang chubby and bulu grey ne c Bonie.. cute ua kan? eheheh

alolololo~~ eheheh

0 comments:

Post a Comment