WHAT'S ON MY MIND?



"Enjoy reading my lovely visitors :D ,
Thankyou for your time,and please come again :D "





Wednesday, January 28, 2009

Photoshoot :)


Nov 2008.. Aku ada photoshoot tempat bodyshop lah.. Hahah.. Glamour habis tu uh :P haha..
tapi ialah kan..all of the girls and the regular costumer sana mestilah tahu tu..
durang ada buat photoshoot plus kana makeupkan tarus.. haha..!
but then we have to pay lah if mahu..,so aku cuba lah sana..

Aku Pilih photo sesion time patang lahh..
lapas tu, bila ku sampai sana.. wow!.. aku saja seorang teenage girl ani wah.. Haha!!.. but then maybe
yang lain sudah datang pagi kali.., who knows kan??. :P

Hurm.. masa tiba giliran ku kan kana make up.. astaaa.. ,nervous banar aku uh.. Haha.. mcm kan buat concert rasanya .. ahahah!
bila habis saja kana make up.. aku lagi yang last kana gambar tuu..,
awal-awal inda pulang ramai orang lihat.. tapiiii bila ku sudah kana suruh pose.. Atu banarrr...! banyakk orang lihat~~.. malu berabis ku kali uh..
sampai ku kan inda jadi ani wahh...
bah..,macam mana jua, mun model banar bisai jua kana lihat..,
ani baru jua perasan... haha!.. bari malu nyamo.. hahaa..
tukang gambar ani lagi teenage guy,macam perumuran ku lahh.. Not bad~,.. Mun girls melihat geranti ke HEART tarus melihat ia.. hahah..!
sampat lagi tu aku uh.. haha
so.. aku pun antam tah saja pose apa yang ada di kepala ku ani,janji habis,syukur tah.. Malu hantap ku bah tu. hahaha
so bila habis sudahh.. i've to wait 1 week lah for my picture atu.. but thenn.. okkayy..
kuality gambar atu okay lahh.. Muka ku saja Spoil~,Banci i lihat tau.. haha..
Tapi siuk jua.. atleast aku ada pengalaman dalam berphotoshoot.. ;))

0 comments:

Post a Comment