WHAT'S ON MY MIND?



"Enjoy reading my lovely visitors :D ,
Thankyou for your time,and please come again :D "





Monday, May 11, 2009

Apa uh~?

**********************************************************************************************

Hey guyss~ assalammualaikum~? :))
Well,actully i've got nothing to do this morning,thats why i decide to update my blog,eventhough my story belum update. hehe.. but later busy lah.. just like the usual.. :D

*sigh* hmm.. as you all knew,i'm having a hard time now,but i just sabar saja,and i can move on lah..besides, i got my family and my friends yang always support me.. :') and thanks for that~~

Dalam dunia ani bukannya kekal pun,and as i was saying
"NO SUCH THING AS LAST FOREVER",
this things happen banyak mengajar aku pasal kejujuran and kesabaran~ and i know~ tuhan sentiasa ada~ and ketani pun inda dapat menjangkakan apa yang akan jadi lagi lepas ni~ tuhan yang menentukan~ ,semua ani dugaannya~ i just accept :') who knows,maybe after this,banyak hikmahnya..hmm.. melarat tah aku uh.. hahah~ jangan marah :P

Okay lah guys,till here~ if ada story~ i'll update lahh okay~:) lagipun,This is the only way kan meluahkan perasaan ku :P awww~ ada-ada saja.. heheh~ okayy~ taaaaaa ;))


0 comments:

Post a Comment