WHAT'S ON MY MIND?



"Enjoy reading my lovely visitors :D ,
Thankyou for your time,and please come again :D "





Tuesday, September 13, 2016

Hanya insan biasa



Aku menunggu,
Aku mencari,
Aku meratap,
Aku menangis..

Aku masih sesat,
Aku masih gugur! Jatuh! Lemah!

Mata yang melihat,
Hati yang buta,
Kenapa amat berat?
Kenapa mesti aku?

Mulut yang ada, tidak terbuka,
Hanya ungkapan airmata.

Kenangan telah dibina bersama,
Tetapi akhirnya menjadi debu juga.

Dengan ingatan tersimpan didada,
Biar hati ku diseksa derita,
Sehingga sampai masa pecahan kaca dihati ini bercantum semula.


Ayuni Naim
Sept 13th 2016

Saturday, August 6, 2016

whitecloverhn



Assalamualaikum semua?
Goodmorning :)

Just a quick post to let you know that

"im no longer using"

>>>>> http://whitecloverhn.blogpot.com <<<<<<


Dah ERROR!  but.. bukan blog tu yang error okay,otak i yang error hahahaha, dah lupa password =_=" dah berhabuk blog tu. siannn dia kan~? :(

Tapi tapi.. kalau tengok blog lama tu malu jugak.. HAHAHA! omg!

anyway.. have a great weekend to you,Smile tau! :)))))



post it again soon!
xoxo.



Wednesday, August 3, 2016

Rindu



I cant sleep tonight.. Maybe ada orang rindu kali :/ heheh

Well, I think betul lah orang cakap,"kalau inda boleh tidur,Ertinya ada orang rindu" kan kan? Hahahaha
"belabih saja kau ani ayu!" hahaha.orang rindu kah,aku yang rindu ni? hahaha

Tapi banar lah.. aku inda boleh tidur pasal.. I MISS SOMEONE SO BAD :'(
he's away now.. maybe next few months baru boleh jumpa.. inshaallah~ kalau ada jodoh.. heheheh *Gatai* :o Ala~ janganlah meluat okay? kite malu~~~ hahahah

Sorry yee.. Bila dah sleepless selalu saja hyper semacam..
Then lapas atu pagi mesti bagun awal lagi -___-" OH MY HARI! hahaaha
 hmm.. nasib lah ada blog ani.. dapat jua curhat and cerita cerita.. walaupun hakikatnya inda seberapa,tapi blog ani jua lah my diary, my Reality, NO EDIT okay? hahaha

Oh yeah.. i want to say THANKYOU FOR MY SILENT READER yang selalu visit my blog yang tidak seberapa ini.. and wow.. surprise surprise..  Walaupun isi blog ini macam Tin kosong.. ada juga yang sudi baca update kite yek? heheheh thankyou.. maybe you guys tunggu update Novel kite yek? hehehe inshaallah.. saye tunggu pelangi hinggap kat kepala baru sambung heheh jangan marah tau? sayang semuaaaaa~XOXO

and im so sorry.. kalau ada post yang menyakitkan hati.. kite tak perfect. hehehe *ampun~ hehe

hmm typing apa lagi ahh?  tadi ada kan cerita.. tapi sudah ani. ilang.. heheh :/  kajap fikir dulu
ehh nanti sambung eh? i dah lupa.. sebenarnya i dah ngantukkk hahaah!

tidur dulu yeee. akhir sudahh. jangan lupa baca doa..
 hehehe

post it again soon!
xoxo